1200-C15 - Centerområde ved Kredsretten

1200-C15 (da)

loading image
Henter kort...
static-map
  • Lokation - by/bygd

    Ilulissat

  • Formål

    Centerområder

  • Anvendelse specifik

    Centerområder

  • Anvendelse

    Delområde C15 indeholder detailområderne: C15.1 på cirka 6.800 m2, C15.2 på cirka 11.200 m2 og C15.3 på cirka 2.700 m2 Detailområde C15.1 må anvendes til hotel- og restaurationsvirksomhed og aktiviteter der knytter sig hertil samt pool- og spaområde. Detailområde A15.2 må anvendes til åben-lav boligbebyggelse med fritliggende enfamilie-huse/dobbelthuse (en bolig/to boliger pr. hus), tæt-lav boligbebyggelse med række/kæde- og klyngehuse, liberale erhverv som eksempelvis ejendomsmægler, arkitekt, ingeniør, datarådgivning, frisør og lignende, som kan indpasses i området, og som er forenelige med områdets boliger. Detailområde A15.3 må anvendes til offentlig administration, kontor og lignende samt aktiviteter, der knytter sig hertil.

  • Eksisterende forhold

    Området omfatter et areal på cirka 2,1 ha

  • Bebyggelse

    Åben-lav boligbebyggelse (fritliggende enfamiliehuse/dobbelt-huse) må højst opføres i en etage uden udnyttet tagetage. Bebyggelse inden for byggefelt IV må opføres i 2 etager uden udnyttet tagetage. Tæt-lav boligbebyggelse (kæde-/række- og klyngehuse) må højst opføres i en etage uden udnyttet tagetage. Bebyggelse til liberalt erhverv må højst opføres i en etage uden udnyttet tagetage. B-1600, Hotel Icefiord, må højst opføres i 2 etager uden udnyttet tagetage. Bebyggelse inden for byggefelt I, hotelvirksomhed, må højst opføres i en etage uden udnyttet tagetage. Bebyggelse inden for byggefelt II, pool- og spafaciliteter, må højst opføres i 1 etage. Bebyggelse inden for byggefelt III, anløbsbro, må opføres som anløbsbro. B-2039, Kredsretten, må højst opføres i 2 etager uden udnyttet tagetage. Hvor terrænet giver mulighed for det, kan bebyggelsen opføres i forskudte planer.

  • Rummelighed

    Når byggefelterne i nærværende kommuneplantillæg er udnyttet, regnes området for fuldt udbygget uden restrummelighed.

  • Trafikbetjening og forsyning

    Området skal vejbetjenes af Jørgen Sverdrupip Aqqutaa, Qupaloraarsuk og to stikveje, hvoraf den ene udelukkende tjener som adgangsvej til hotellet. Jørgen Sverdrupip Aqqutaa er omfattet af en 10 m vejbyggelinje (en klausuleret zone) målt fra vejmidten, som vist på Bilag 2. Områdets øvrige veje er omfattet af en vejbyggelinje (en klausuleret zone) på 3 m målt fra vejmidten. Den klausulerede zone er forbeholdt teknisk forsyning, og inden for den må der ikke opføres nogen form for bebyggelse.

  • Fredede og bevaringsværdige træk

    Ingen særlige bestemmelser

  • Klausulerede zoner

    Der er fastlagt klausulerede zoner omkring lufthavnen i form af hindringsfri flader som består af, dels et horisontalt plan og en konisk flade og dels af ind- og udflyvningsflader i banens forlængelse. Området er beliggende inden for det hindringsfri plan ved lufthavnen og er omfattet af ind- og udflyvningsflader. Den maksimale kipkote for bygninger og anlæg og anlægskote for veje er variabel og afhænger af afstand til landingsbanen og en vinkelret afstand fra centerlinjen. Området er beliggende under det hindringsfrie plan for lufthavnen og er omfattet af den horisontale flade, hvor bygninger og andre anlæg ikke må opføres over kote 73,0 meter og veje ikke må anlægges over kote 67,0 meter. Med den kommende lufthavn i Ilulissat er der pålagt klausulerede zoner med højdebegrænsninger. Dette omfatter en indflyv-ningskorridor (varierende højde) og en horisontalflade (i kote 75 meter), der ikke må gennembrydes.

  • Særlige bestemmelser

    Ingen særlige bestemmelser