1500-E12 - Modtagestation

1500-B06 (da)

loading image
Henter kort...
static-map
  • Lokation - by/bygd

    Uummannaq

  • Formål

    Tekniske anlæg og infrastruktur

  • Anvendelse specifik

    Tekniske anlæg

  • Anvendelse

    Områdets anvendelse fastlægges til tekniske formål, som modtagestation, affaldsforbrændingsanlæg, med tilknyttede funktioner som sorteringsfaciliteter, jern- og metalskrot samt skibskirkegård. Der kan i området iøvrigt etableres virksomheder, som normalt ses i relation til de i pkt. 1 omtalte funktioner. Ubebyggede arealer, der ikke er udlagt til andet formål, må kun indrettes eller benyttes som fælles offentlige friarealer og skal gives en udformning, der harmonerer med områdets beliggenhed og anvendelse.

  • Eksisterende forhold

    Området omfatter et areal på cirka 1,1 ha svarende til 11.000 m2

  • Bebyggelse

    Ny bebyggelse kan opføres i op til 2 etager. Bebyggelse skal til enhver tid placeres indenfor de i bilag 2 fastlagte byggeområder. Der kan opføres permanent bebygelse på byggefelt 1. For byggefelterne 2-5 kan der opføres midlertidig bebyggelse, f.eks. ved opstilling af mandskabscontainere, overdækninger, rundbuehaller mv. Bebyggelse i byggeområde 1 kan opføres med en bygningshøjde på op til 20 m., målt fra oprindeligt terræn. Bebyggelse i øvrige byggeområder kan opføres, med en bygningshøjde på op til 10 m., målt fra oprindeligt terræn. Skorstene, antenner o.lign. sekundære bygningsdele kan gives en større højde.

  • Rummelighed

    Delområdet har en restrummelighed på 600 m2 permanent bebyggelse i byggeområde 1. I byggeområderne 2-5 kan der samlet opføres op til 2.000 m2 midlertidig bebyggelse, som mandskabsvogne, rundbuehaller el.lign. Når ovenstående byggemulighed er udnyttet regnes området for fuldt udbygget og uden restrummelighed.

  • Trafikbetjening og forsyning

    Området vejbetjenes via. Siaqqissoq.

  • Fredede og bevaringsværdige træk

    Ingen særlige bestemmelser

  • Klausulerede zoner

    Området er omfattet af sikkerhedszone for sprængstofdepotet. Denne del af området må ikke bebygges eller på anden måde anvendes i strid med bestemmelserne for sikkerhedszonen. Sikkerhedszonen omkring sprængstofdepotet skal respekteres ved færdsel i området, dog vil der fortsat være offentlig adgang til den del af området der ikke er indhegnet. Området ligger under den hindringsfrie plan ved heliporten (overflyvningsområde og overgangsflade). I overflyvningsområdet må bygninger og andre anlæg må ikke opføres over kote 59,8 meter. Under overgangsfladen er den maksimale kipkote variabel og afhænger af afstanden til overflyvningsområdet.

  • Særlige bestemmelser

    Området tillades reguleret med sprængsten. Ved brug af den vestlige del af området skal der udvises hensyn over for kirkegården, både så den ikke forurenes med affald, og således af materialeoplag ikke virker skæmmende. Der kan være særligt forurenende virksomhed i området. Ved anlæggelse af særligt forurenende virksomhed skal ansøges om miljøgodkendelse efter Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 11 af 20. august 2004 om miljøgodkendelse af særligt forurenende virksomheder m.v.